15.4.2021. 9:13
0
Banja Luka konačno dobila budžet, Stanivuković poručio: Nećete nas obeshrabriti!
Nakon skoro 12 sati zasjedanja, Skupština grada Banje Luke je noćas, sat i po iza ponoći, usvojila budžet Grada za 2021. godinu u iznosu od 149,77 miliona KM.

Budžet, koji je predložio gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pretrpio je određene izmjene amandmanima SNSD-a, koji imaju za cilj da, kako je on kazao, onemoguće rad novoj gradskoj vlasti i blokiraju razvog grada.

Skupštinska većina usvojila je amandmane SNSD-a, kojima je predviđeno izdvajanje iz budžeta za pronatalitetnu politiku od milion КM i  2,7 miliona КM za jednokratnu podršku zdravstvenim radnicima, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.