20.4.2021. 8:30
0
Velika proljetna akcija čišćenja Kantona Sarajevo u saradnji sa općinama
Načelnik Općine Ilidža, Nermin Muzur, održao je sastanak sa direktoricom KJKP RAD Sarajevo Verom Arnautović.Na sastanku su prisustvovali predsjedavajući Općinskog vijeća Ilidža Tarik Stambolić, dopredsjedavajući Samir Avdić i predstavnici KJKP „RAD“ Sarajevo.

Tema sastanka bila je Proljetna akcija čišćenja Kantona Sarajevo koja će se realizirati u saradnji sa općinama. Osim čišćenja i uređenja zelenih površina, vršit će se i uklanjanje napuštenih i neregistrovanih vozila sa javnih površina i parkinga.

Takođe, razgovaralo se i o saradnji u narednom periodu kao i o unapređenju djelovanja KJKP „RAD“ na području ove lokalne zajednice, a u segmentima za koje je nadležno ovo javno preduzeće. 

Načelnik Muzur upoznao je direktoricu Arnautović i o planovima za akciju čišćenja Općine Ilidža u narednom periodu koja će se realizirati u saradnji sa JP Ilidža te će dodatnih 20 sezonskih radnika biti angažovano na održavanju čistoće na području ove općine.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.