16.6.2021. 16:57
0
Članovi Predsjedništva BiH na Samitu procesa saradnje u Antaliji
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik predvodit će delegaciju Bosne i Hercegovine na Samitu procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (SEECP), koji će biti održan 17. juna u Antaliji, saopćila je Pres služba Predsjedništva BiH.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović sastat će se na marginama Samita s predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoğanom, 18. juna. Istog dana bit će održan Antalijski diplomatski forum (ADF) o temi "Inovativna diplomatija: novo doba, novi pristupi", na kojem će učestvovati predsjedavajući i članovi Predsjedništva BiH.

Na marginama Antalijskog diplomatskog foruma članovi Predsjedništva BiH će se sastati s visokim predstavnikom za vanjske poslove i sigurnosnu politiku EU Josephom Borelom, saopćeno je.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.