29.6.2021. 15:42
0
Policajcu se sudi jer je njegova kćerka preko Facebooka pozivala nadležne da riješe ubistvo Dženana Memića
Na Facebook grupi „Pravda za Dženana Memića“ objavljeno je da će sutra pred Općinskim sudom u Sarajevu sutra biti održano ročište na suđenju policajcu Azizu Turudiji, inače kažnjenom pripadniku MUP-a KS čija kćerka je s njegovog profila pozivala nadležne da riješe ubistvo mladića Dženana.

Faksimil statusa s grupe "Pravde za Dženana Memića"

Sutra u 10 sati pred Općinskim sudom u Sarajevu, održat će se suđenje jedinom kažnjenom policajcu MUP-a KS, zbog toga što je njegova kćerka na njegovom Facebook profilu pisala komentare kojima je pozivala nadležne da se riješi ubistvo Dženana Memića. Aziz Turudija je kažnjen "zbog ponašanja koje narušava ugled policijskog organa" - vjerovali ili ne, radnja se dešava u Sarajevu a ne u Pjongjangu u Demokratskoj NR Koreji. Mi smo svakako uvijek za to da se ponašanje koje narušava ugled policijskih organa treba kazniti, ali se postavlja pitanje - šta je problem, ako se zahtjeva rad, istina i pravda? Policijskog službenika, zastupa advokat Ifet Feraget – napisano je na ovoj grupi, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.