14.7.2021. 11:11
0
Donacija kompanije Oaza za miran san i sretna jutra dječaka i djevojčica iz SOS Dječijih sela BiH
Kompanija Oaza donirala je 3.000 KM SOS Dječijim selima BiH od budžeta usmjerenog ka marketinškim aktivnostima i promociji nove reklame “Za male i velike zdrave navike”. Tim povodom donatorski ugovor potpisali su direktor Oaze Armin Hrvić i direktorica odjela za prikupljanje sredstva i komunikacije SOS Dječijih sela BiH Dženita Subašić- Radonić.

"Oaza i SOS Dječija sela BiH udružili su snage na istom zadatku, pomoći da djeca odrastaju u toploj i porodičnoj atmosferi. Upravo su porodična ljubav, miran san i sretna jutra poruke naše nove reklame. Promovirajući pozitivne vrijednosti izdvojili smo vlastita sredstva i podržali rad SOS Dječijih sela BiH." izjavio je Armin Hrvić, direktor Oaze. 

Predstavnici SOS Dječijih sela BiH i kompanije Oaza razgovarali su i o izazovima sa kojima se organizacija susreće te podršci prijatelja i donatora koja je neophodna za kontinuiranu brigu o djeci i mladima bez roditeljskog staranja, uz obostranu želju za nastavkom saradnje.

“Miran san djeteta i sretna jutra moguća su zahvaljujući dobrim djelima! A naši prijatelji iz Oaze kampanjom za novu reklamu upravo su to i dokazali. U SOS Dječijim selima BiH djeci pružamo ljubav, podršku kako bi imali sretno i bezbrižno djetinjstvo, a to možemo samo uz pomoć naših donatora i prijatelja. Zahvaljujemo se svima koji su na društvenim mrežama dijelili video reklamu i tako bili dio ove humane priče. Vjerujemo da je ova kampanja i donacija početak novog prijateljstva sa kompanijom Oaza u kojoj su prepoznali potrebe djece i mladih i znaju da je dječiji osmijeh ipak najvažniji.” izjavila je direktorica odjela za prikupljanje sredstva i komunikacije SOS Dječijih sela BiH Dženita Subašić-Radonić.  

Organizacija SOS Dječija sela BiH pruža brigu o 215 djece i mladih, a kroz Program jačanja porodica podržava 256 socijalno ugroženih porodica. Više informacija o radu SOS Dječijih sela BiH i načinima kako pomoći možete saznati na stranici www.sos-ds.ba.   

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.