25.7.2021. 14:46
1
Nejra Latić Hulusić doživjela stres u Tuzli - Zbog burkinija su me udaljili iz jezera?!
Redateljka I kolumnistica Nejra Latić Hulusić obratila se javnosti putem svog Facebook profila, te je navela kako se osjeća poniženo. Danas joj se u Tuzli desila ne baš ugodna i nimalo prijatna situacija.

"Eh, taman ja pohvalih Tuzlu, minut iza mi prilazi službeno lice Panonika Tuzla BiH da izađem iz vode jer se kupam u burkiniju sa pripadajućim pokrivalom za kosu koje sam bez problema koristila u najeltnijim hotelskim bazenima po svijetu." navodi Latić Hulusić,  te dodaje:

- Iako sam pri kupovini karte i dolasku na jezera pitala tri službene osobe o pravilima, rekli su da je od ove godine kupanje dozvoljeno u burkiniju, prodali mi kartu danas su me sa pištama koje su ohrabrile skrivene fašistkinje u vodi da komentarišu u lice naglas kako im se: "Gadi što sam ušla takva zamotana" i "Ne može marama i kupanje". Tako da eto. Druga strana naše Tuzle, šizofrena, palanačka i u suprotnosti sa obavezom poštivanja ljudskih prava na koje se statutom obavezuje grad Tuzla kao djelimični vlasnik kompleksa. Privatnog udjela nema. - navodi ona u svojoj Facebook objavi.


Nadalje, Latić Hulusić spomenula je i kako bi bilo idealno da ličite na Draška Stanivukovića,  pa da imate dobar prijem u Tuzli:


- Tako da može Tuzla, ali dobro pazite da ste bijeli, straight i da ličite ako je kako moguće na Draška Stanivukovića kojeg je za razliku od mene Jasmin Imamović zagrljajem dočekao u rodnom gradu mog muža. -  naglašava redateljka u svojoj objavi na Facebook profilu.


(Amer Mujezinović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.