29.7.2021. 13:22
4
Memo Haljevac kritikovao Srđana Mandića, a onda Općini poklonio metlu i poručio im da rade, a da se manje slikaju po Facebooku
Sulejman Haljevac Memo, vijećnik Saveza za bolju budućnost BiH (SBB), danas je na sjednici Vijeća Općine Centar kritikovao rad načelnika Općine Centar, Srđana Mandića.

Govor je završio simboličnim poklanjanjem metle, aludirajući na to da konačno krenu s radom, a da smanje slikanje po Facebooku. 

Sve je počelo pričom o problemima s nastavkom rada kultnog grila "Otrov" na Bjelavama te kritikom birokratskih zavrzlama u vezi s dozvolom za porodicu Abazi, prenosi Avaz.

(H. Ahbabović, Video: Avaz TV)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.