31.7.2021. 8:19
0
U Zetri počinje masovna vakcinacija, danas na raspolaganju 4.000 vakcina AstraZeneca
U Sarajevu danas počinje masovna vakcinacija u dvorani Juan Antonio Samaranch (Zetra) građana protiv koronavirusa bez poziva na vakcinaciju. Svi zainteresirani s područja KS mogu se vakcinisati u periodu od 8 do 20 sati, a a na raspolaganju je 4000 vakcina AstraZeneca. Isti broj vakcina bit će dostupan i u nedjelju i ponedjeljak. Građani su obavezni ponijeti zdravstvenu knjižicu.

Nekoliko stotina građana i u petak je u popodnevnim satima iskoristilo mogućnost vakcinacije, a vakcinisali su se i uposlenici medijskih kuća sa sjedištem u Kantonu Sarajevo.  

Nadležni poručuju građanima da će Zetra raditi cijeli dan tako da mogu doći u bilo kojem terminu, a kako bi se izbjegle jutarnje gužve.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.