1.8.2021. 18:55
0
Detalji strašne tragedije - Djevojčica se iskrala iz kuće, njeno tijelo u automobilu pronašla majka
FOTO: Ilustracija
Nesretnu četverogodišnju djevojčicu, koja je preminula od toplotnog udara u automobilu u selu Donja Piskavica kod Banjaluke, pronašla je majka koja je pokušala na sve načine da joj pomogne ali je, nažalost, bilo kasno, prenose regionalni mediji.

Hitna pomoć, koja je brzo došla, mogla je samo da konstatuje smrt.  Prema neznavičnim informacijama, u vrijeme tragedije majka, koja je inače u sedmom mjesecu trudnoće, je u kući uspavljivala mlađe dijete (sina), pišu Novosti.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se djevojčica igrala u vozilu, koje je bilo parkirano na suncu. Koliko je tačno provela u automobilu nije poznato, ali se pretpostavlja da se radi o dužem periodu - prenosi Oslobođenje.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.