3.9.2021. 19:42
0
Konaković oštro odgovorio Kovačeviću: Vi ćete kao mirno da odnesete kosti naših predaka sa sobom, naše rane u Srebrenici, Prijedoru i drugim mjestima stradanja?
Lider Naroda i pravde Elmedin Konaković komentirao je na Twitteru izjave portparola SNSD-a Radovana Kovačevića o mirnom razlazu BiH.

Konaković je jasno poručio da ne može biti disolucije Bosne i Hercegovine.

“Ništa gluplje nisam čuo od ovog što govori portparol SNSD-a Radovan Kovačević. Vi ćete kao mirno da odnesete kosti naših predaka sa sobom, naše rane u Srebrenici, Prijedoru i drugim mjestima stradanja? Naše kuće u RS-u, djedovinu. Mi ćemo kao mirno da vas posmatramo? Mirni razlaz?", napisao je Konaković.


Podsjetimo, lider SDS-a Mirko Šarović danas je saopćio da je "ideja mirne disolucije je tačka razlaza" politika SDS-a i SNSD-a.

On je rekao da je to "najopasnija zamka za nespremnu Republiku Srpsku” te da će se SDS "odlučno suprostaviti svakoj takvoj inicijativi".

Na to je reagirao Kovačević koji je ponovio teze o mirnom razlazu I nezavisnoj Republici Srpskoj kao interesima srpskog naroda.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.