9.9.2021. 14:26
0
"SDP će imati svog kandidata za Predsjedništvo BiH, ako ne dogovorimo zajedničkog. Već imamo kandidata koji je pobijedio na prošlim izborima ali je pokraden"
Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić kazao je pred sjednicu Predsjedništva ove stranke da se danas neće razgovarati o kandidatima za člana Predsjedništva BiH.

“Jedan portal je to objavio, moram reći da im je izvor potpuno nekredibilan. S obzirom da je NiP izašao s tim da će imati svog kandidata i SDP je rekao da će imati svog. Mi kao najveća opoziciona stranka ćemo imati svog kandidata osim ako se ne dogovorimo da imamo zajedničkog”, rekao je Nikšić.

On ističe da su unutar SDP-a vođeni neki preliminarni razgovori, ali da još nema imena.
 
“SDP-u kao najvećoj opozicionoj stranci prvo pripada pravo izbora. Možemo se dogovoriti i da to bude neka nestranačka ličnost ako je nađemo”, naveo je Nikšić te istakao:

“Mi već imamo kandidata koji je pobijedio, ali je pokraden na prošlim izborima. Ne znamo kakva će njegova odluka biti, ali on je naš prvi izbor”.

Nikšić je mislio na Denisa Bećirovića, koji je i prošle izbore bio kandidat.

(Ajdin Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.