16.9.2021. 15:43
7
"Uvjeren sam da moj sin Muamer Budnjo nije kriv. Moja porodica je stara 500 godina i niko nikad nije bio kriminalac ili ubica"
Nakon jutrošnjih pretresa stana Muamera Budnje i hotela „Crystal“ na Ilidži koji je izvršen prema nalogu Tužilaštva BiH reakciju smo potražili i od njegovog oca Alije Budnje koji je kazao za portal „Avaza“ da je "duboko uvjeren da njegov sin nije kriv".

-Siguran sam u svoje dijete. Znam da ništa nije kriv i da nije ni bio tu. Bio je u Njemačkoj. Nikad niko od moje porodice koja je stara 500 godina, nije bio ni ubica ni kriminalac – kazao je Budnjo za Avaz.

Budnjin stan i hotel pretreseni su jer je on kao odgovorna osoba pod kontrolom imao videonadzor s kojeg su izbrisani snimci koji su bili krucijalni za rasvjetljavanje ubistva Dženana Memića.

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.