19.9.2021. 8:46
0
Cvijanović o Drašku: Uvježbani, jednako široki osmijeh, isti i na komemoraciji i na zabavi
Predsjednica manjeg bh. entiteta Republika Srpska Željka Cvijanović izjavila je Srni da ima apsolutno pravo da kaže gdje god želi, a pogotovo na stranačkom događaju, šta misli o gradonačelniku Banjaluke i bilo kome drugom, kao što i ti drugi imaju isto to pravo, prenosi Oslobođenje.

Odgovarajući na reakcije povodom njene ocjene o gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, Cvijanović je rekla da je “gradonačelnik bacio sve karte na scenske efekte - uvježbani, jednako široki osmijeh za sve prilike, isti i na komemoraciji i na zabavi, uvježbani naklon, koji uglavnom ne odgovara nijednoj prilici ili neprilici, i to je sve”.

Potpedsjednik PDP-a Igor Crnadak komentarisao je jučer način na koji je Cvijanović, na stranačkom skupu SNSD-a u Česmi, govorila o gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću te kazavši da je njen nastup bio "kočijaški, neprikladan čak i za kafanske rasprave i predstavlja omalovažavanje predsjednika Republike Srpske", kao jedne od njihovih najvažnijih institucija, prenosi Oslobođenje.

- Tu nema znanja, niti akcije. I dalje mislim da Banjaluci treba ozbiljan gradonačelnik, jer je ovaj štošta obećavao, a ništa nije realizovao. Ne znam što se (Igor) Crnadak buni, bolje bi mu bilo da prošeta mjesnim zajednicama i čuje ono što nama građani uporno govore, a to je da je razvoj Banjaluke zaustavljen i da zabava za narod i razni spektakli u režiji ovog gradonačelnika tu ne pomažu, jer grad stagnira - istakla je potpredsjednica SNSD-a.

Ona je dodala da možda sve to nije rekla odgovarajućim rječnikom, piše Oslobođenje.

- Ali kako god da sam rekla poruka bi bila ista, a to je da Banjaluka zaslužuje mnogo boljeg i sposobnijeg gradonačelnika od ovog kojeg sad ima - dodala je Cvijanović.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.