23.9.2021. 14:23
1
Skaka o Karić i Ademoviću: Neka urade deset posto našeg posla
Abdulah Skaka (SDA), bivši gradonačelnik Sarajeva, kaže da treba svima dati šansu pa i Benjamini Karić (SDP) i Jasminu Ademoviću (NiP), osvrnuvši se na informacije da je protiv njih Tužilaštvo KS formiralo predmet po anonimnoj prijavi.

– Korektno je pustiti ljude da pokažu šta znaju. Svako treba radit šta i kako misli da treba – kaže Skaka.

Na konstataciju da je svaki njegov potez bio pod lupom, Skaka kaže da svako nosi svoje breme.

– Bilo bi neozbiljno da to komentarišem. Ja ću uoči dana Grada Sarajeva, 6. aprila 2022. godine napraviti veliku press konferenciju. Vrijeme pred nama će dati neke odgovore, neka svako pokuša da radi i neka dosegne deset posto našeg rada – kazao je Skaka na kraju za portal “Avaza”.

Podsjećamo, Tužilaštvo Kantona Sarajevo formiralo je predmet na osnovu anonimne prijave protiv gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić i predsjedavajućeg Gradskog vijeća Jasmina Ademovića. Radi se o anonimnoj prijavi da je Gradsko vijeće i gradonačelnica Benjamina Karić ne poštujući Zakon dodijelila pravo za prenošenje sjednica Gradskog vijeća Televiziji Sarajevo.


(Admir Oručević)

SkakaKaric
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.