25.9.2021. 9:08
0
Emir Šahinović Bubi optužen za ucjenu ljubavnice: Pokušao iznuditi 65.000 KM, zaprijetio da će dokaze pokazati njenom mužu
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine u rukometu, Emir Šahinović zvani Bubi, optužen je za ucjenu udate žene koja mu je navodno bila ljubavnica.

Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona je podiglo optužnicu protiv poznatog rukometaša zbog ucjene ljubavnice A.S.

Šahinović je, prema optužnici, u januar 2019. godine zaprijetio A.S. da će njenom mužu J.S. otkriti da su u ljubavnoj vezi i da će sve dokaze objaviti na društvenim mrežama. Od nje je pritom zatražio da mu isplati 65.000 KM i pokušao je sa ljubavnicom zaključiti ugovor o zajmu, iako svjestan da joj nije pozajmio novac, prenosi portal Sportsport.ba.

Na kraju je sve završilo na sudu. Općinski sud u Zenici je 20. septembra potvrdio optužnicu i bivši rukometaš bi mogao biti kažnjen zbog iznude.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.