25.9.2021. 9:52
0
Priželjkuje raspad države, a sad najavio novu kandidaturu za Predsjedništvo BiH: Neću izgubiti!
Predsjednik SNSD-a i član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, rekao je da će njegova stranka na narednim izborima, koji su za godinu dana, dobiti od 35 do 38 posto glasova te će sa koalicionim partnerima imati mogućnost da formira vlast.

Dodik je naveo i da će imati većinu u Narodnoj skupštini RS.

- Dobit ćemo i mjesto predsjednika RS i mjesto člana Predsjedništva i to je danas svima jasno - rekao je Dodik.

On je najavio i da će se kandidovati jer smatra da nema pravo da se povuče. Kako navodi, iza sebe ostavlja mnoge projekte, javlja "Srna".

- Nemam pravo da se sada povučem, kada oni koji smatraju da su Bogom dani i da su odjednom samo pali ovdje i da nešto znaju - rekao je Dodik.

Dodik je istakao da ne gubi izbore te da neće izgubiti ni naredne.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.