2.10.2021. 19:00
0
Vukanović: Neko je maloprije vrijeđao lopove govoreći "Mile, lopove", a nijedan lopov nije opljačkao svoju kuću
Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović izazvao je oduševljenje okupljenih na protestima na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

- Mi znamo svoju sudbu, šta nas čeka, a zrak nam neće zalediti grudi... Bog je dao slobodu za čovjeka. Neko je maloprije vrijeđao lopove govoreći "Mile, lopove". Nijedan lopov nije opljačkao svoju kuću niti razorio svoj dom. I, da vam kažem, ne bih mu bio u koži da gledam ovaj narod i ovu atmosferu večeras, a na silu je okupio 1.500 ljudi u Bijeljini, a mi ovdje 20.000. Sve je rečeno. Svu su nam djecu rastjerali, od Beča do Berlina, Štokholma i Vašingtona. Niko nas nije ovako razorio. Pakuj se i odlazi. Mile, odlazi. Dosta je. Skinuli smo lance i okove i hvala Bogu - kazao je Vukanović.

Spomenuo je i BN televiziju zbog koje su na prvom mjestu i organizirani protesti. Prisutna je i novinarka ove televizije Slađa Jašarević koja je prije nekoliko dana se supristavila Miloradu Dodiku na pres-konferenciji.

- Neka stisne sad pa neka ne da repetitore BN televiziji i neka nam stavi flaster na usta - poručio je Vukanović.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.