6.10.2021. 20:35
0
Porodica Dodik odgovorila Stanivukoviću: Nismo vlasnici zemljišta i ne gradimo vilu
Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković na današnjoj konferenciji za medije iznio je niz netačnih informacija u vezi sa porodicom Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, navodi se u saopćenju porodice Dodik.

- Sve to ima za cilj da kreira negativne emocije u javnosti u vezi sa članovima porodice Dodik i, nažalost, da samim pominjanjem prezimena Dodik, Stanivukovićeve izjave dobiju na značaju i da ih prenese što više medija. I u ovom slučaju, kao i mnogo puta do sada, riječ je o netačnim informacijama - ističe se u saopćenju.

Članovi porodice Dodik odgovorno tvrde da nisu vlasnici zemljišta u ulici Bože Varićaka, niti druge lokacije u banjalučkom parku Mladen Stojanović.

Također, navodi se u saopštenju, porodica Dodik na pomenutoj lokaciji ne izvodi građevinske radove niti gradi porodični, stambeni ni poslovni objekat.

U saopćenju se posebno naglašava da članovi porodice Dodik nisu vlasnici, niti imaju udio u vlasničkoj strukturi kompanije "Sirius 2010" d.o.o. iz Banja Luke.

- Pozivamo nadležne institucije da provjere navedene činjenice iza kojih stojimo krivično, materijalno i odgovorno - poručili su članovi porodice člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.