9.10.2021. 14:39
0
Sarajevo u saobraćajnom kolapsu: Od centra Sarajeva do Ilidže treba više od 40 minuta
FOTO: avaz
U bh. prijestonici već neko vrijeme saobraćaj je u kolapsu. Razlog je utrka ""UCI Gran Fondo World Championship Istočno Sarajevo-Sarajevo 2021", koja je počela jutros u Istočnom Sarajevu, zbog koje je izmijenjen režim saobraćaja. Tačnije, obustava na pojedinim dijelovima trajat će do 15 sati zbog utrke "Meadiafondo". Nastavak utrke planiran je za sutra, te će saobraćaj biti obustavljen od 10 do 17 sati zbog utke "Grandfondo".

Najveće gužve zabilježene su u naseljima Stup i Dobrinja, ali i u Vogošći te na ulazima i izlazima iz Sarajeva.

Za vožnju glavnom saobraćajnicom treba više vremena, pa se vozači pozivaju na strpljenje. Ako planirate voziti prema Ilidži pripremite se na to da će vam trebati oko 40 minuta od centra Sarajeva, prenosi avaz.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.