11.10.2021. 15:06
0
"Ja ne znam ko je tu budalastiji? Dodik koji ode na taj skup pa kaže da ne ide u ime BiH ili onaj ko ga je pozvao takvog!"
Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH i Šefik Džaferović, član Predsjedništva BiH, kako je poznato, nisu otputovali u Beograd gdje se održava Samit nesvrstanih povodom 60. godišnjice prve konferencije ovog Pokreta, čiji je domaćin predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Komšić i Džaferović su još ranije najavili da neće otići u Srbiju nakon hapšenja državljanina BiH Edina Vranja.

U Beogradu je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH koji je kazao da na ovom skupu nastupa sa pozicije "predstavnika srpskog naroda" i da ne dolazi u ime BiH.

-Nisam šarlatan kao što su Džaferović i Komšić koji pokušavaju da se lažno predstavljaju. Ja se ne predstavljam lažno, rekao je Dodik i ponovio da je u Beogradu u kapacitetu “srpskog člana Predsjedništva BiH”, te da neće ništa izvan toga ni reći, prenosi Oslobođenje.

- Ja ne znam ko je tu budalastiji? Dodik koji ode na taj skup pa kaže da ne ide u ime BiH ili onaj ko ga je pozvao takvog! A pretpostavljamo ko ga je pozvao! Zbog čega sam odbio već sam ranije rekao, izjavio predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić za Oslobođenje.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.