11.10.2021. 20:50
0
Tragedija: Iza Ćazima Durmića, koji je poginuo danas u divljoj jami, ostala supruga sa dvoje maloljetne djece
Četrdesettrogodišnji muškarac poginuo je danas u nelegalnoj jami na lokalitetu Mošćanica kod Zenice, potvrdila je Aldina Alić glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK).

Vijest šokirala brojne prijatelje i komšije

- Policija je danas oko 11.00 sati dobila dojavu da je na lokalitetu Mošćanica pronađeno tijelo muškarca, rođenog 1978. godine. Policajci su izašli na lice mjesta te izvršili uviđaj, kojim je rukovodila kantonalna tužiteljica Tužilaštva ZDK. Tužiteljica je naložila obdukciju tijela nastradalog pa je prevezen u Prosekturu Kantonalne bolnice Zenica. Obdukcijom će biti utvrđen uzrok smrti nastradalog – istakla je portparolka Alić.


Smrtno je stradao Ćazim Durmić (43), koji je bio nastanjen iznad Talama. Ova vijest šokirala je brojne prijatelje i komšije poginulog Durmića, a koji je radeći u divljoj jami prehranjivao porodicu, prenosi avaz.


Bio primoran početi raditi u divljoj jami

Iza njega su ostali supruga i dvoje maloljetne djece, a donedavno je živio u kampu Putovići.

- Živio je sa suprugom i dvoje djece. Niko nije radio, tako da je bio primoran prije godinu dana početi raditi u divljoj jami. Od toga su živjeli i tako je prehranjivao porodicu. Prije pola godine dobio je od “Autocesta” kuću iznad Talama. Bio je velika ljudina - priča  komšija stradalog Durmića.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.