13.10.2021. 15:09
0
Krunić odgovorio Mazalici: Neka vas šef vodi u rat sam, Dodik pati od mesijanskog kompleksa i pustio bi RS u ratovanje
Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske kaže da je SNSD prodao grb i himnu, da upravo oni krše Ustav te da ga se sjete samo kada njima to treba.

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica rekao je Srni da ova stranka traži poštovanje Ustava, ne razbija teritorijalni integritet BiH i ne radi protiv interesa bilo kojeg naroda, na šta su reagovali iz PDP-a i poručili da "SNSD  ne spominje poštovanje Ustava ako ima bar malo obraza, jer su sve čega su se dotakli razorili",

- Vođen mesijanskim kompleksom, Milorad Dodik je poistovijetio sebe sa Republikom Srpskom, pa ako je on pod sankcijama, mora biti i Republika i naš narod. Ako je on u svom imaginarnom ratu sa svima, pustio bi i da Srpska bude u pravom. I to još poslanici njegove stranke, poput g. Mazalice opravdavaju, krijući ga iza Ustava i vrijeđajući koga stignu u odbrani te sulude politike, rekao je Ljubiša Кrunić, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske. 

Krunić kaže da je SNSD prodao grb i himnu, da upravo oni krše Ustav te da ga se sjete samo kada njima to treba.

-Salu Narodne skupštine Republike Srpske pretvorili su u pozornicu za predstave njihovog šefa. Danas avanturizam svog šefa, kojim pokušava da spasi samo sebe, po običaju kriju iza interesa Republike, iako im je interes Republike zadnji na umu. Njemu je u interesu samo čuvanje ličnog i bogatstva njemu bliskih ljudi i spreman je na sve da odbrani ono što su stekli na grbači našeg naroda i Republike, ponajviše kriminalom i korupcijom. Кolega Mazalice, neka vaš šef vodi svoje ratove sam, poručio je Кrunić.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.