15.10.2021. 16:33
0
Mijatović se oglasio nakon susreta sa Izetbegovićem: Država BiH je prioritet svih prioriteta, bez nas se neće donositi odluke u RS-u
Potpredsjednik SDP-a, Vojin Mijatović, sreo se danas sa liderom SDA Bakirom Izetbegovićem u Banjoj Luci, te su tom prilikom dvojica visokih funkcionera dvije stranke prošetali centrom ovog grada.

Tim povodom, na svom Facebook profilu oglasio se Mijatović koji je kazao kako je danas u Banjoj Luci ugostio delegaciju Stranke demokratske akcije na čelu sa Izetbegovićem.

Ističe kako u jednoj stvari ne postoji nikakva dilema, država BiH je prioritet obje stranke.

- SDP- u i SDA-u je država BiH prioritet svih prioriteta i tu nema dileme, rekao je Mijatović.

Mijatović poručuje kako će Pokret za državu biti bitan faktor na političkoj sceni u RS-u.

- Pokret za državu će biti treći blok u Republici Srpskoj bez koga se neće moći donositi ključne odluke za budućnost Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, zaključio je on.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.