19.10.2021. 16:21
0
Dodik uvrijeđen zato što su opozicionari iz RS-a izjavili da nije normalan: Na šta su spali, čekaju da se oglase SDA i Komšić
Član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je da je gledao i Mladena Ivanića, i Mirka Šarovića i Branislava Borenovića kako bez imalo stida interese Republike Srpske zamjenjuju probosanskom politikom, ali da ni tada ni sada nije govorio da nisu normalni niti da ga je stid šta rade, prenosi danas portal Oslobođenje.

- Govorio sam da je to što rade izdajnički čin prema Republici Srpskoj i opasna politika. Da sam imao namjeru jučer da ih sve izvedem na čistac vjerovatno ne bih uspio kako je uspjela jedna harmonika. Meni je i jučer bilo žao na šta su spale te probosanske prepaid partije, istakao je Dodik upitan da prokomentariše salvu optužbi opozicije d član Predsjedništva BiH, kako su rekli, nije normalan i da ga se stide nakon što je uveo harmonikaša u zgradu Predsjedništva BiH u Sarajevu i zapjevao, javlja Srna.

Dodik je naglasio da je sramota prodati fiskalni suverenitet Republike Srpske, što je uradio Ivanić i PDP, pa se hvaliti time i mnogo čega još što je izdašno davao pa se hvalio.

- Evo da i ja budem malo u trendu pa da kažem da je i mene bilo stid na šta je spala opoziciona scena Republike Srpska da jučer čeka šta će reći SDA i Željko Komšić da bi se i oni oglasili i ponovili njihove riječi, istakao je Dodik.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.