23.10.2021. 21:35
0
Delalić, Godinjak i Duran najbolji igrači EP-a u sjedećoj odbojci
Nakon što je reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci porazila ekipu Rusije i time postala prvak Evrope, izabrani su i najbolji igrači ovogodišnjeg EP-a, među kojima su Sabahudin Delalić, Ismet Godinjak i Mirzet Duran.

Delalić je proglašen za najboljeg tehničara, Godinjak je najbolji libero, dok je Duran najkorisniji igrač Evropskog prvenstva.


Bh. reprezentativci pokazali su vrhunski kvalitet u susretu protiv aktuelnog prvaka Evrope, te su na kraju slavili sa 3:0, po setovima 25:17, 28:26 i 27:25, javlja BHT1.

Kvalitet izabranika selektora Ifeta Mahmutovića bio je jasan već nakon prvog odigranog seta koji je završen rezultatom 25:17 u korist Bosne i Hercegovine. U nastavku susreta bilo je nešto neizvjesnije, no bh. reprezentativci bili su na visokom nivou i osvojili naslov prvaka Starog kontinenta.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.