24.10.2021. 10:21
0
Čelnici i članovi Vlade i Skupštine KS čestitali bh.odbojkašima
Čelnici i članovi Skupšine i Vlade Kantona Sarajevo čestitali su bh. odbojkašima, nakon njihove pobjede u finalnom meču protiv reprezentacije Rusije na Evropskom prvenstvu u sjedećoj odbojci.

- Vi, naši zlatni momci, ponovno ste nas istinski obradovali. S Evropskog prvenstva u sjedećoj odbojci iz Turske vraćate se kući u Bosnu i Hercegovinu ovjenčani najsjajnijim odličjem. Od vas smo uvijek očekivali najbolje rezultate, nekako ste nas navikli na to, a samo vi znate koliko truda, rada i volje treba da se iza sebe ostave svi protivnici i  podigne pobjednički pehar - stoji u čestitki.

Iako su na vrhu Evrope bili već devet puta, nova zlatna medalja, deseta po redu, kako ističu, ima poseban značaj i veći sjaj jer dolazi i u posebnom i teškom trenutku za domovinu BiH.

- Ne sumnjamo da se vaši pobjednički pohodi završavaju ovdje i zato vaš upućujemo iskrene želje za dobro zdravlje i nove sportske uspjehe na budućim takmičenjima širom svijeta. Hvala vam što ste nas ponovno učinili radosnim i ponosnim - kaže se u čestitki izabranih zvaničnika KS-a.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.