3.11.2021. 16:06
0
Dunović u posjet primio vicešampionku svijeta u kik boksu
FOTO: Ilustracija
Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, Milan Dunović primio je danas u posjetu Jasminu Merdić, vicešampionku svijeta u kik boksu i njenog trenera Elvedina Dubravca.

- Jasminin uspjeh na svjetskom prvenstvu predstavlja najbolju promociju sporta u Bosni i Hercegovini. Uzimajući u obzir ranije Jasminine uspjehe, srebrna medalja ne treba da iznenađuje, već treba da nas čini ponosnima što imamo takve sportiste - rekao je Dunović ovom prilikom.

U skladu s mogućnostima Kabineta, potpredsjednik Dunović pružit će podršku u nastavku Jasminine karijere i radu njenog kluba.

- Nažalost, situacija u Bosni i Hercegovini je takva da nema sistemske podrške sportu, a posebno individualnim sportovima poput kik boksa, međutim, uspjesi poput Jasmininog treba da nas podstaknu da radimo na jačanju institucija koje su nadležne za sport u Bosni i Hercegovini -  dodao je Dunović, saopćeno je iz Kabineta potpredsjednika FBiH.  



(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.