29.11.2021. 21:41
0
Snijeg prouzrokovao haos i u glavnom gradu BiH: Zbog neočišćenih kolovoza, trolejbusi ne voze u pravcu grada
Prvi ovosezonski snijeg koji je u popodnevnim satima "zabijelio" niža područja u našoj zemlji, napravio je velike probleme vozačima na našim cestama.

Građani se, kako to obično biva s prvim snijegom u BiH, najviše žale na rad zimskih službi koje još nisu očistile pojedine dijelove u gradovima, naročito u Sarajevu.

Tako je snijeg i u glavnom gradu Bosne i Hercegovine prouzrokovao velike probleme, kako vozačima, tako i običnim građanima koji koriste vozila javnog gradskog prevoza.

Kako javlja reporter Source.ba portala, zbog neočišćenog kolovoza, trolejbusi već više od sat vremena ne saobraćaju u pravcu grada, tačnije, zastoj je nastao kod Fahdove džamije. 


FOTO: Source.ba

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.