30.11.2021. 22:19
0
Predstavnički dom o usporavanju gradnje tunela Hranjen
Predstavnički dom Federanog parlamenta je večeras na sjednici u Sarajevu, povodom razmatrane informacije o gradnji tunela Hranjen na putu Sarajvo - Goražde, odobrio većinom glasova zaključke parlamentarnog odbora za promet i komunikacije da nadležni ispitaju ko je odgovoran za usporavanje projekta gradnje ovog tunela.

Inače su svi govornici tokom ove tačke dnevog reda izrazili nedvosmislen stav da treba nastaviti projekat, iznimno važan za Bosanskopodrinjski kanton.

Sjednica je potom nastavljena povodom informacije o zamjeni fiskalnih sistema u FBiH, pripremljene od Ministarstva finansija i dostavljene Parlamentu iz Federalne vlade. 

(FENA/A. Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.