6.12.2021. 17:06
0
Zlostavljač Gazvan osuđen na sedam godina zatvora: Odveo djevojku na Igman, skinuo golu i tukao
Nakon što je priznao počinjenje krivičnih djela, Općinski sud u Sarajevu prvostepeno je osudio Gazvana Ghanomeha na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od sedam godina zbog krivičnih djela teške tjelesne povrede i protupravno lišenje slobode, saopćeno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Nakon izrečene presude, optuženom je produžen pritvor. 

Ghanomeha se tereti da je 15. decembra 2020. godine od 16 do 22 sata u kući u kojoj je držao, nanio teške tjelesne povrede djevojci sa kojom je bio u ljubavnoj vezi. 

Natjerao je i da koristi opojnu drogu spid, a potom naredio da sjedne u njegov automobil nakon čega je odvukao na planinu Igman gdje je također maltretirao, ponižavao i nanosio joj povrede. Na Igmanu ju je natjerao da se skine gola i ostavio ju da se smrzava, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.