8.12.2021. 20:57
0
Zukić iznenadio Izetbegovića pitanjima Mulahusiću: Prvi put sam ga vidio u životu, zašto svlačite priču u ovakvo blato
U emisiji Pressing na N1 televiziji koju vodi i uređuje Amir Zukić, večeras je gost Bakir Izetbegović, predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA). Potpuno neočekivano za Izetbegovića, Zukić je intervju otvorio pitanjem o Jasminu Mulahusiću čiju je kuću u Luksemburgu danas pretresala tamošnja policija.

Dakle, imamo problem u BiH. Dodik nam pravi problem, destrukciju kakvu nismo vidjeli od kraja rata. Teške blokade. Gospodin Čović sličnu stvar radi na nivou Federacije. Ne znamo kuda ide ova zemlja, stranci pokušavaju da nam pomognu i vi mene s takvim efemernim... - rekao je Izetbegović, nakon čega je Zukić prekinuo odgovor: - Pitam, naravno, sve sam najavio šta ću da pitam.

- Ja sam bio na jednoj turneji koja je obuhvatila nekih sedam - osam gradova u Njemačkoj, Beneluksu. Slikao sam se sa par stotina ljudi. Ovoga gospodina za kojeg vi kažete da je nešto posebno blizak sa SDA, sam prvi put u životu vidio.

- Ne znate ko je on - upitao je Zukić. 

 - Znam ko je on. Prvi put u životu sam ga kontaktirao i upoznao čovjeka. I otprilike bi to bio moj odgovor.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.