16.12.2021. 17:48
0
Ambasador Field potvrdio: Britanska vlada raspravlja o uvođenju sankcija Dodiku
Matthew Field, britanski ambasador u Bosni i Hercegovini, kazao je u razgovoru za N1 kako vlada Velike Britanije vodi pregovore o sankcijama protiv određenih osoba i Milorada Dodika, ali iza zatvorenih vrata.

“Što se tiče individualnih sankcija protiv svih onih koji su na spisku, u ovom momentu se odvijaju rasprave, ne bih komentirao o tome”, rekao je Field.

Potvrdio je da se ti pregovori vode unutar vlade Velike Britanije.

"Apsolutno. Ali, i dalje ćemo gledati da sarađujemo sa partnerima, kako ne bi bio samo jedan akter na sceni, što bi imalo limitiran uticaj, nego da djelujemo više kao koletivni odgovor."

(Ajdin Balićevac)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.