19.12.2021. 9:10
0
Sretno okončana dvodnevna potraga: Pronađena 17-godišnjakinja iz Sarajeva
Sedamnaestogodišnja Rijalda Bajraktarević iz Sarajeva, koja je nestala u petak, pronađena je rano jutros, portvrđeno je za Oslobođenje iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Prije par minuta dobili smo informaciju da je pronađena jutros oko 4 sata na Vilsonovom šetalištu, općina Novo Sarajevo, kazao nam je dežurni operativni MUP-a KS.

Djevojka je, kako nam je rečeno, dobro, a više informacija o tome šta se dešavalo od petka kada je nestala i gdje je bila, trebalo bi biti poznato naknadno.

Rijalda je, podsjećamo, nestala na području Hrasnice. Posljednji put je viđena kada je otišla da majci dopuni kredit za mobitel.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.