25.12.2021. 12:04
0
Ministar Lučić čestitao Božić
Ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH Miloš Lučić svim vjernicima, koji dan Hristovog rođenja slave po gregorijanskom kalendaru, poželio je sretan i čestit Božić, kao i da ovaj radosni praznik provedu u zdravlju, miru i ljubavi sa svojim najmilijima.

- Hristovo rođenje simbol je sreće i radosti i neka svjetlost ovog praznika u teškim vremenima punim izazova probudi nadu, ljubav i vjeru u bolje sutra. Na ovaj praznik treba da se prisjetimo vrijednosti kojima svi težimo, a prije svega solidarnosti, poštovanja i uvažavanja, i da zajedno ostvarimo duhovni mir i napredak na svim poljima dok istrajavamo u svim iskušenjima koja učvršćuju vjeru u toleranciju čovjekoljublje i duhovno blagostanje - stoji u čestitci Lučića, saopšteno je iz Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH. 

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.