20.1.2022. 16:51
1
"Gospođa Turković samo govori ono što funkcioneri SDA stvarno i misle. Da trebamo biti zahvalni njima što smo uopšte živi"
Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković gostujući u jednoj emisiji odgovarala je na brojna aktuelna pitanja, između ostalog i o materijalnom stanju bh. građana te je poručila da situacija u našoj zemlji "svakim danom postaje sve bolja".

Ono što je posebno privuklo pažnju i reakcije javnosti jeste dio intervjua u kojem Turković kaže da se ništa ne dobiva bez napora i rada te da smo "svi mi pomalo razmaženi".

- Niko nema pravo da bude umoran, niko! Znate, svi mi imamo jako dobar život... Onaj ko ima toplinu u domu, ko ima svjetlo u domu, ko ima nešto da pojede, ne smije biti umoran! Znate, ja mislim da smo svi mi pomalo razmaženi - kazala je Turković.

Na ovu njenu izjavu reagovao je bh. reditelj Dino Mustafić poručivši da se ne treba čuditi "aroganciji SDA funkcionera".

Ističe da Turković govori ono što oni u SDA stvarno misle, a to je da "trebamo biti zahvalni njima iz SDA što smo uopšte živi".

- Ne treba se čuditi aroganciji funkcionera SDA jer veliki dio njih i ne vidi kako narod u koji se zaklinju zaista i živi. Gospođa Turković samo govori ono što oni stvarno i misle. Da trebamo biti zahvalni njima iz SDA što smo uopšte živi - napisao je Mustafić na Twitteru.


(Ajdin Balićevac)

 

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.