21.1.2022. 8:03
0
Gorica Dodik se "okomila" i na Samanthu Power: Ako američki ambasador sa svojim dečkom/mužom uživa za sve pare koje dobija od sarajevske političke elite, ima li to neki naziv kod vas?
Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i lidera SNSD-a, nakon što joj je odblokiran Twiter, ponovo je aktivna na ovoj društvenoj mreži. I, očekivano, nastavlja po starom. Sada se okomila na Samanthu Power, glavnu administratoricu USAID-a, koja boravi u našoj zemlji.

"Gospođo Samantha (Powel, op. pr) kada vaš drug Escobar od Crne Gore dobije pare da im pomogne za otcjepljenje, kako se to zove kod vas?! Ili kada vaš ambasador u BiH sa svojim dečkom/mužem uživa za sve pare koje dobija od sarajevske političke elite da bi ćutao na njihovo zlo, ima li to neki naziv", napisala je Gorica Dodik na Twitteru.


Potom je dodala:

"Ugasiće mi Ameri Twitter 100%".


Power je, podsjećamo, svoj prvi sastanak u našoj zemlji, imala je u Oslobođenju, gdje je razgovarala je s novinarima istraživačima. Potom je održala sastanak s nekadašnjim ratnim logorašima u BiH nakon kojeg je govorila za medije na Baščaršiji u Sarajevu...

Susret s članovima Predsjedništva BiH, znači i ocem Gorice Dodik, planiran je za danas.

(Ajdin Balićevac)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.