24.1.2022. 13:44
0
Uhapšen vozač Nenada Stevandića
MUP RS lišio je slobode vozača Nenada Stevandića potvrđeno je za N1. U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, navodi se, da postoji sumnja da je M.J. počinilo krivično djelo Zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, te da će po završetku kriminalističe obrade biti predat Republičkom javnom tužilaštvu.

Nezvanično uhapšeni M. J. koji je vozač Nenada Stevandića, predsjednika Ujedinjene Srpske iposlanika u Parlamentarnoj Skupštini BiH, se dovodi u vezu sa predmetom koji se vodi protiv bivšeg direktora Instituta za javno zdravstvo RS Branislava Zeljkovića.


“Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su danas, po naredbi Okružnog suda u Banjaluci, lišili slobode lice inicijala M.J. zbog sumnje da je počinilo krivično djelo Zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja iz člana 315. u vezi sa članom 39. Pomaganje Krivičnog zakonika Republike Srpske”, saopštili su iz MUP-a RS.


U saopštenju iz MUP-a RS dodaju da su u toku pretresi na više lokacija, a po završetku kriminalističke obrade, lice će biti predato Republičkom javnom tužilaštvu – Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.



(Patria/  Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.