25.1.2022. 17:27
0
Preminuo mostarski muzičar Nedim Šarić-Šara, učestvovao u snimanju pjesme "Izronit će Stari"
Nakon duže i teže bolesti u Mostaru je u utorak 25. januara 2022. preminuo mostarski muzičar Nedim Šarić- Šara, piše Mostarski.ba.

Šarić je bio jedan od članova i osnivača čuvenog “Mo Army benda”, iza koga je ostao veliki broj ratnih pjesama o ratu u Mostaru.

Šara je  bio  i član “Mo Selection Benda”  s kojim je izdao dva albuma. Posljedni album Mo Selection Band objavio je 2019. godine i sniman je u Muzičkom centru Pavarotti.

Učestvovao je i u snimanju pjesme “Stari moj”.

Osim kao muzičar Nedim Šarić Šara ostat će  upamćen i kao pripadnik Armije RBiH i to kao jedan od onih koji je među prvima učestvovao u odbrani grada od agresije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.