12.2.2022. 8:38
0
Policija provjerava da li je manekenka u Munchenu zaista vidjela Mateja Periša
Jučer je objavila da je u tom gradu vidjela mladića koji jako sliči nestalom Mateju.

U objavi se raspitivala koliko je Matej visok, navodeći da je mladić kojeg je vidjela njene visine od oko 1.83 metra ili viši te da izgleda “isto kao Matej”. Napisala je da ga je srela u tri navrata te da je bio ispred bivšeg restorana Opatija u Münchenu, te da je i dizao novac s bankomata.

“Da ne bude zabune, ukoliko je netko upućen, neka mi javi u privatne poruke. Kako bih ja mogla kontaktirati nadležne organe”, napisala je.

Sinoć je za Index iz hrvatskog MUP-a potvrđeno da istražuju njene navode.

Nestao u Beogradu prije gotovo mjesec i pol dana

Podsjetimo, Matej Periš nestao je prije gotovo mjesec i pol dana u Beogradu, a približno toliko traje i zasad neuspješna potraga za njim. Nešto iza 1:40 u noći između 30. i 31. prosinca istrčao je iz kluba Gotik.

Nadzorne kamere su ga snimile kako trči beogradskim ulicama, neuspješno pokušava zaustaviti taksi i desetak minuta nakon što je krenuo iz Beton hale, u kojoj se nalazi Gotik, dolazi do restorana Savanova te se spušta stepenicama prema rijeci. Još je uvijek potpuno nejasno zašto je odjurio iz kluba i zašto je na koncu krenuo prema Savi.

Jedni ga kreče, drugi ga čiste: Desničari neumoljivi, uklonili crnu farbu sa murala ratnom zločincu

MUP Srbije objavio je kako se na snimkama vidi objekt koji se kreće nizvodno Savom od Brankovog mosta prema ušću u Dunav te da se lokacije tog objekta poklapaju s posljednjim registriranim lokacijama s Matejevog mobitela.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.