20.2.2022. 12:02
9
Zoran Čegar koji je šamarao radnika na parkingu nije suspendovan: Porodica zabrinuta i u strahu, obratili se Komisiji za sigurnost
Zoran Čegar, načelnik sektora uniformisane policije FUP-a, koji je namlatio radnika na parkingu u centru Sarajeva, još uvijek nije suspendiran.

Podsjetimo, mediji su objavilu snimak na kojem se vidi kako Čegar, u prisustvu drugih policajaca, šamara radnika na parkingu.

Prema nezvaničnim informacijama, radnik je upozorio policajce da su pogrešno parkirali i blokirali druga vozila.

Nakon toga, Čegar prilazi i tri puta ga udara u glavu.


Ovaj FUP-ovac kasnije je kazao da mu je žao što ga nije ‘demolirao i dobro namlatio’, jer mu je navodno psovao i tvrdio je da je radnik ustvari njih napao, prenosi RAport.

U međuvremenu, porodica pretučenog momka podnijela je prijavu MUP-u ali i Komisiji za sigurnost Skupštine KS.

Prema  informacijama, MUP KS je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predao Tužilaštvu KS i sad je ono na potezu.

Detalje o cijelom slučaju sad traži i Komisija za sigurnost od MUP-a KS jer su se njima roditelji i obratili, prenosi Raport.

9
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.