22.2.2022. 16:49
0
Ubistvo u Brčkom: Sabrija F. ubijen nakon prijave o puštanju ovaca u tuđu njivu
U naselju Islamovac na području Brčkog danas se dogodilo ubistvo, potvrdila je Srni portparol Policije distrikta Dževida Hukičević.

Hukičevića je rekla da su o ubistvu policijski službenici saznali nakon što su izašli na teren odmah poslije prijave u 9.15 sati da jedno lice pušta ovce u tuđu njivu u Islamovcu.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta koji je također izašao na lice mjesta i pod čijim nadzorom se preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se događaj desio - rekla je Hukičević.

Ona je dodala da će više informacija biti saopšteno po okončanju istražnih radnji.

Kako je navode na portalu Otisak.ba, potvrđeno je sa lica mjesta da je u pitanju dugogodišnja svađa između ubijenog Sabrije F. i Mule E.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.