5.4.2022. 19:13
0
Šteta i Muzur obišli radove na izletištu Stojčevac koji vraća stari sjaj
Više od dva kilometra duge saobraćajnice od ulice Stojčevac br. 29 do ulaza u Veliku aleju, bit će rekonstruirane, a nakon što su završeni svi administrativni, pripremni i radovi na postavljanju rasvjete. Širina saobraćajnica će biti od 2,5 do pet metara i donijet će potpuno novi izgled poznatom sarajevskom izletištu.

Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta zajedno s načelnikom Općine Ilidža Nerminom Muzurom danas je obišao radove.  

- Zahvaljujući naporima načelnika Muzura i uz podršku svih institucija koje su prepoznale važnost ovog projekta, Stojčevac će vratiti svoj nekadašnji sjaj. Ministarstvo saobraćaja putem Direkcije za puteve KS učestvuje u finansiranju ovog projekta u iznosu od 340.000 KM - naveo je ministar Šteta, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.