17.4.2022. 13:59
0
U Sarajevu uhapšena tri državljanina Afganistana osumnjičena za ubistvo u Bihaću
Poduzimajući mjere i radnje s ciljem pronalaska osoba koje se dovode u vezu s izvršenim krivičnim djelima na području Bihaća, uključujući i krivično djelo ubistva, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su u jednoj kući na području općine Stari grad Sarajevo pronašli i lišili slobode tri osobe, državljanina Afganistana.

Izvršenim pretresom pomenutog stambenog objekta u kojem su te osobe locirane i pronađene, policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli dva pištolja i pet metaka, te osam prstenova, jednu narukvicu i jedan sat, za koje se sumnja da potiču iz izvršenih krivičnih djela.

Nakon završene kriminalističko-tehničke obrade, osobe lišene slobode H.A.M. rođen 2001., S.K.Z. rođen 1994. i U.R. rođen 1999., svi državljani Afganistana, predate su u daljnju nadležnost policijskim službenicima Uprave policije MUP-a Unsko-sanskog kantona, saopćeno je iz MUP-a KS.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.