17.5.2022. 8:09
0
Skupština KS i danas zasjeda: Osniva li se novo kantonalno preduzeća Javni prijevoz Sarajevo
Skupština KS i danas nastavlja rad na 52. radnoj sjednici, a preostale su brojne tačke.

Zastupnici će razmatrati Nacrt zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi u Kantonu Sarajevo, Nacrt zakona o uvjetima koje treba ispunjavati Kantonalna bolnica, Prijedlog programa rada Skupštine Kantona Sarajevo za 2022. godinu, Prijedlog poslovnika Skupštine Kantona Sarajevo.

Na dnevnom redu je i Informacija o javnom linijskom prijevozu putnika u Kantonu Sarajevo, sa prijedlogom zaključaka kao i Prijedlog odluke o osnivanju Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća „Javni prijevoz Sarajevo“ d.o.o. Sarajevo.

Na dnevnom redu je više izvještaja o radu, te drugih odluka.


(Patria/ Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.