17.5.2022. 10:39
0
Veliki požar u ilidžanskom naselju: Pogledajte kako je za nekoliko minuta vatrena buktinja progutala trgovinu
Jaka eksplozija sinoć iza 22 sata uznemirila je građane u Školskoj ulici u ilidžanskom naselju Hrasnica. Vidno potreseni građani su izašli na ulice ispred zgrada i svjedočili požaru koji je za nekoliko minuta progutao jednu trgovinu.

Prema izjavama očevidaca koje smo zateklii, nismo uspjeli saznati tačan razlog eksplozije, te da li se možda radi o podmetnutom požaru.

Nakon što je požar lokalizovan, iz Profesionalne vatrogasne brigade Sarajevo, potvrdili su da nije bilo povrijeđenih, a na objektu je pričinjena materijalna šteta.
 
Ono što smo mogli primjetiti da su uznemireni građani bili kivni na brzinu kojom su vatrogasna kola stigla na pomenutu lokaciju i samo pukom srećom, požar se nije proširio na okolne zgrade.

"Ne znamo šta se tačno desilo, da li je požar buknuo zbog instalacija ili je podmetnut. Ako je ovo drugo, onda samo mogu  reći, šta uradiše onako mirne Hrasnice", rekao nam je jedan od prisutnih stanara.


U priloženom videu pogledajte kako je vatrena buktinja za samo nekoliko minuta progutala trgovinu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.