20.5.2022. 15:39
0
Pozvani u goste: Kenan Magoda i Benjamina Karić uživali na Cannes Film Festivalu
Predsjedavajući Turističke zajednice Kantona Sarajevo, gospodin Kenan Magoda boravio je na poziv gradonačelnika Grada Kana, Mr.David Lisnarda na Cannes Film Festivalu. Uz Magodu, na Festivalu je boravila gradonačelnica Sarajeva, uvažena Benjamina Karić.

"Bila mi je izuzetna čast posjetiti Festival de Cannes  na poziv gradonačelnika Grada Kana David Lisnard. Uvaženom gradonačelniku sam poklonio Zvekir.ba kao i brošuru Sarajevo te ga upoznao sa istinskim ljepotama našeg predivnog grada Visit Sarajevo. Također imao sam čast da sa našom gradonačelnicom Benjamina Karić rođ. Londrc u Kanu najavimo 28. izdanje Sarajevo Film Festivala.", kazao je Magoda u izjavi za javnost, koju je objavio na svojim društvenim mrežama.




Karić i Magoda, od kako su na funkcijama u Kantonu Sarajevo, pokrenuli su niz zanimljivih i veoma korisnih konekcija koje su već stavile Sarajevo na liste uspješnijih centara u regiji. 

Podrška kulturi, sportu, turizmu, kao i muzičkim eventima njima nije strana stvar i svako malo obraduju građane Sarajeva novim odličnim informacijama koje su od velikog značaja za naš grad, možemo slobodno reći srce Bosne i Hercegovine. 


NOVINAR: Amer Mujezinović

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.