21.5.2022. 18:15
0
Ragbijaši BiH remizirali na gostovanju kod Turske rezultatom 19:19
Ragbi reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je danas, u posljednjem susretu Evropskog prvenstva Konferencije 2 – Jug za sezonu 2021/2022., na gostovanju kod Turske u Edirneu neriješeno 19:19.

Ovim su rezultatom puleni bh. selktora Ermina Mušinovića definitivno izbjegli zadnje mjesto u grupi, na kojem je ostala Turska, koja jedina u grupi nije upisala nijednu pobjedu.

BiH je takmičenje okončala s jednom pobjedom i neriješenim ishodom, koje su, zanimljivo, ostvarili u gostima- Andora (19:18), odnosno Turska, dok su na domaćem terenu u Zenici izgubili oba meča- od Bugarske (24:49) i Srbije (19:38).

Konačna tabela: Bugarska 19, Srbija 14, Andora 7, BiH 6 te Turska 2 boda.


(FENA / Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.