26.5.2022. 15:14
0
Oštre kritike Američke ambasade: HDZ BiH je licemjeran!
Iz Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini ponovo su upitili oštre kritike HDZ-u BiH zbog blokiranja finasiranja Općih izbora 2. oktobra.

- Razočaravajuće je da je HDZ BiH ponovo odlučio blokirati finansiranje Centralne izborne komisije BiH da organizuje izbore 2. oktobra.

Ovo je jasan napad na demokratska prava naroda ove zemlje. Riječ za stranku koja tvrdi da podržava euroatlantske aspiracije BiH dok opstruira izborni proces je: licemjerna - oštra je poruka Američke ambasade.


(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.