28.5.2022. 8:24
0
Ovog ljeta otvara se sportsko-rekreativni centar na Dobrinji sa velikim bazenom
Naselje Dobrinja u općini Novi Grad Sarajevo će ovog ljeta dobiti sportsko-rekreativni centar sa otvorenim bazenima. Radovi su počeli u maju 2019. godine, a do kraja jula ili početkom avgusta SRC bi trebao biti i svečano otvoren.

Radove je obišao i načelnik općine Semir Efendić gdje je u toku postavljanje bazenske tehnike, pumpnih postrojenja i filtera.

Bazenska školjka priprema se za hidroizolaciju nakon čega počinje ugradnja finalne keramike koja će se izvoditi paralelno sa završnim radovima na vanjskom uređenju odnosno popločanju prostora oko bazena.

Bazen će u svom sastavu imati fitness centar kao i ugostiteljske sadržaje. 


(Patria/Admir O.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.