6.6.2022. 11:53
6
Zelene beretke otkrile ko se nalazi na spornoj fotografiji: Na fotografiji se ne nalazi Bakir Izetbegović, to je naš komandant Edo Arnautović
Jutros smo na našem portalu objavili fotografiju na kojoj se navodno nalazi lider SDA stranke kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

Fotografija koja je prethodno objavljena na FB stranici 'Bošnjaci' treba pokazati kako je on veliki borac za Bosnu i Hercegovinu, te da je sa puškom u ruci branio državu kada je bilo najpotrebnije.

Nakon ove objave našoj redakciji su se obratili iz udruženja boraca 'Zelenie beretke' kako bi demantovali inofrmaciju da se na pomenutoj fotografiji nalazi Bakir Izetbegović.


"Obraćamo vam se ovim putem jer je na vašem portalu objavljena fotografija na kojoj se kaže da se nalazi gospodin Bakir Izetbegović.Ovim putem vam želimo reći da nije tačna informacija jer se na njoj nalazi jedan od naših komandanata Edo Arnautović .

Fotografija je nastala prije početka agresije a objavio je najtiražniji  turski list . Šaljemo vam original fotografije .

Ne želimo demantirati da gospodin Bakir Izetbegović nije bio uključen u pripremu odbrane u periodu ilegale zajedno sa nama, ali na ovoj fotografiji nije . Ali imamo njegove fotografije iz ilegale što dokazuju da je bio uključen, a nastale su u petom mjesecu 91. godine",
naveli su iz Zelenih beretki.

(Admir O.)
6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.